1120
page-template-default,page,page-id-1120,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.1.4,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,qode_menu_,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1254

POLÍTICA DE PRIVACITAT

CONDICIONS D’ÚS
En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic [LSSI-CE). Cooking Sport Food, S.L informa que és titular del lloc web www.elracodelesportiu.com. D’acord amb l’existència de l’article 10 de l’esmentada Llei, Cooking Sport Food, S.L informa de les següents dades:
El titular d’aquest lloc web és Cooking Sport Food, S.L amb CIF B67366021 i domicili social aAv. Pau Casals, 281-283
08450 Llinars del Vallès,
L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és: sala@elracodelesportiu.com

USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS
La navegació, accés i ús pel lloc web de Cooking Sport Food, S.L confereix la condició d’usuari, per la que s’accepten, des de la navegació pel lloc web de Cooking Sport Food, S.L, totes les condicions d’ús aquí establertes sense perjudici de l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.
El lloc web de Cooking Sport Food, S.L proporciona gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s’estendrà  a:
La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari en els formularis facilitats per Cooking Sport Food, S.L per l’accés a determinats continguts o serveis oferts pel web.
L’ús de la informació, serveis i dades ofertes per Cooking Sport Food, S.L contrà riament a allà disposat per les presents condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic, o que de qualsevol altre forma pugui suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.

POL͍TICA D’ENLLAÇOS I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITAT
Cooking Sport Food, S.L no es fa responsable del contingut dels llocs web als quals l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el seu lloc web i declara que en cap cas procedirà  a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d’altres llocs de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà  la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat als quals es pugui accedir per mitjà  dels enllaços.
Cooking Sport Food, S.L declara haver adoptat totes les mesures necessà ries per evitar qualsevol dany als usuaris del seu lloc web, que poguessin derivar-se de la navegació pel seu lloc web. En conseqüència, Cooking Sport Food, S.L no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet pogués patir l’usuari.

MODIFICACIONS
Cooking Sport Food, S.L es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, en el contingut del seu lloc web. Tant pel que fa als continguts del lloc web, com en les condicions d’ús del mateix. Aquestes modificacions podran realitzar-se a través del seu lloc web per qualsevol forma admissible en dret i seran d’obligat compliment durant el temps en quਠes trobin publicades en la web i fins que no siguin modificades và lidament per altres posteriors

PROTECCIÓDE DADES
De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Cooking Sport Food, S.L informa als usuaris del seu lloc web que les dades personals recollides per l’empresa, mitjançant els formularis facilitats a les seves pà gines, seran introduïts en un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de Bessons SL, amb la finalitat de poder facilitar, agilitzar i complir els compromisos establerts entre ambdues parts.
Així mateix, Cooking Sport Food, S.LL informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a l’adreça: C/ Rocafort, 25 – 08205 Sabadell
Mentre l’usuari no comuniqui el contrari a Cooking Sport Food, S.L, aquesta s’entendrà  que les seves dades no han estat modificades, que l’usuari es compromet a notificar a Cooking Sport Food, S.L qualsevol variació i que Cooking Sport Food, S.L té el consentiment per utilitzar a fi de poder fidelitzar la relació entre les parts.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Cooking Sport Food, S.L per si mateixa o com a cessionà ria, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pà gina web, així com dels elements continguts en la mateixa la títol enunciatiu, imatges, so, à udio, vídeo, programari o texts ; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d’ordenat r necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de Cooking Sport Food, S.L. Seran, per tant, obres protegides com a propietat intel·lectual per l’ordenament jurídic espanyol, serà  d’aplicació tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.
Tots els drets reservats. En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà  tècnic, si no l’autorització de Cooking Sport Food, S.L.
L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Indústria l titularitat de Cooking Sport Food, S.L. Podrà  visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L’usuari haurà  d’abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat a les pà gines de Cooking Sport Food, S.L.

ACCIONS LEGALS, LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ
Cooking Sport Food, S.L es reserva, així mateix, la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per la utilització indeguda del seu lloc web i continguts, o per l’incompliment de les presents condicions.
La relació entre l’usuari i el prestador es regirà  per la normativa vigent i d’aplicació en el territori espanyol. De sorgir qualsevol controvèrsia les parts podran sotmetre els seus conflictes a arbitratge o acudir a la jurisdicció ordinà ria complint amb les normes sobre jurisdicció i competència al respecte. Cooking Sport Food, S.L té el seu domicili a Sabadell, Espanya.