656
page-template-default,page,page-id-656,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.1.4,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,qode_menu_,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1254

Treballa amb nosaltres

  El vostre nom (obligatori)

  El vostre email (obligatori)

  El vostre telefon

  Assumpte

  El vostre missatge

  Accepto i dono el meu consentiment per a les finalitats esmentades

  Deixa el teu currículum (en PDF)

  D’acord amb el que estableix la llei orgànica 15/1999, l’informem que les dades obtingudes d’aquest formulari seran incorporades a una fitxer automatitzat sota la responsabilitat de Cooking SL amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès.

  Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça Av. Pau Casals, 281, 283, 08450 Llinars del Vallès, Barcelona. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol vacances i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades.

  L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.